Työkohde - Kulosaaren tennishalli

A A
Julkaisija:
Julkaistu: 8.5.2014
Kulosaaren tennishallin päärakennuksen rakentamista



Kulosaaren Tennishalli, Lars Soncin tie 5, Kulosaari

Talvi / Kevät 2014

Vihreä-Valkoisen Tenniskerhon tennishalli sijaitsee Kulosaaren sydämessä. Vanhan perinteikkään tennisseuran GLVK:n kenttä.

Työ tehtiin talvityönä, ja talo oli kokonaisuudessaan teltan sisällä työn suorituksen aikana.

Urakassa on kunnostettu kentän päärakennus kokonaisuudessaan:

  • Katto on muutettu vanhasta huopapintaisesta tasakatosta harja- / aumakatoksi jossa pinnoitteena on konesaumakatto. Kattoon tehtiin myös kermipintainen aluskate.
  • Remontin yhteydessä parannettiin katon lämmöneristettä puhallusvillalla.
  • Muutettiin rakennuksen ilmanvaihto painovoimaisesta koneelliseksi.
  • Lajennettiin rakennusta terassin osuuden verran.
  • Uusittiin terassin puolelta kaikki ikkunat ja käyntiovet.
  • Uusittiin rakennuksen salaojitus sekä sadevesiviemäröinti.
  • Tehtiin sisäpuolen remonttia kahvion ja vastaanottotilojen osalta.
  • Terassin eteen rakennettiin muurikivistä istutuskaukalot, sekä asennettiin edustalle pihakiveys torikivillä.

Kevät 2015

Tennishallin puku-, WC-, kylpyhuone- sekä saunatilat saneerattiin.

  • Kaukolämpökeskus uusittiin kokonaisuudessaan
  • Vanhat patterit ja patterilinjat purettiin ja tilalle asennettiin vesikiertoinen lattialämmitys
  • Kylpyhuoneiden lattiat ja seinät kaakeloitiin uudestaan
  • Kaikki vessatilat kaakeloitiin osittain siten, että yläosat tapetoitiin
  • Pukuhuoneiden lattiat uusittiin keraamisella laatalla
  • Pukuhuoneiden seiniin asennettiin osittain paneli ja osittain maalattu lasikuitukangas
  • Saunan panelaukset ja lauteet uusittiin, materiaalina lämpökäsitelty haapa
  • Saunan kiuas uusittiin modernilla verkkokiukaalla
  • Valaistus toteutettiin kuituvaloilla

Linkki yhteison verkkosivulle:
www.gvlk.fi/